Kaartlegging | Handoplegging met Pater Pio | Mannen Healing | Avond met Hansje

Mannen Healing

Aan een man ga je soms niets zien van emoties, terwijl ze eigenlijk op barsten staan om deze te laten zien. Maar wat blokkeert bij een man dan deze emoties? Mannen onderdrukken vooral kwetsbare gevoelens als angst, verdriet, schaamte en tonen alleen de sterke en positieve gevoelens. Ze uiten woede, irritatie en blijdschap. Maar toch komen die andere gevoelens ook naar boven maar mannen zetten een teleurstelling, schaamte, verdriet en angst om in woede. Dit omdat woede een krachtige emotie is die geen afbreuk doet aan de mannelijke identiteit.

De hersenen van de man is van het begin in de prehistorische tijden al geprogrammeerd om emoties zoveel mogelijk te verbergen. In een stam van vaak de leider een man. Deze moest koel, rustig, doelgericht en sterk zijn om de stam te laten overleven. Liet deze leider zich leiden door hevige emoties, dan had het een negatief gevolg voor de stam. De vrouwen moesten dan eerder de sociale vrede bewaren en de kinderen opvoeden. De hersenen van de man zijn hierdoor in de loop der tijd zo geprogrammeerd om emoties zoveel mogelijk te verbergen. Dit merk ik zelf ook als man maar door de jaren heen laat ik mijn emoties wel in de loop. Je moet toch laten zien dat je lacht, huilt, schaamt, … waarom niet? De nieuwe man in het huishouden bestaat al maar waarom niet die zijn emoties laat zien?

Een man knuffelt te weinig.

Als jij bij je familie of vrienden iemand begroet met een kus of een omhelzing wordt er een intieme band ontwikkeld. Deze band ontstaat door hormonen zoals: oxytocine, endorfine en serotonine. Deze zorgen ervoor dat we ons positiever en gelukkiger gaan voelen. Maar ook de stresshormonen zoals: cortisol, adrenaline en noradrenaline komen vrij. Al deze hormonen zorgen ervoor dat je bloeddruk, je hartslag en je stress daalt, het leervermogen groeit, spijsvertering wordt gestimuleerd en pijn afneemt.

Tijdens een knuffel gebeurt er dus van alles met je lichaam. Je voelt je geborgen, gesteund, gesterkt en geliefd. Dikwijls durven mannen geen knuffels geven of zelfs geen knuffels ontvangen. Denk wederom aan die prehistorische programmatie. Daarom bied ik je een veilige haven waar je terecht kan met je gevoelens, behoeftes en verlangens. 

Met deze knuffelsessie wordt je rijker als man en je hebt hiermee een enorme impact op je omgeving. Je doorbreekt taboes en brengt hiermee meer genegenheid en intimiteit onder mannen. Je zal een gelukkigere man worden die vertrouwen schenkt, bescherming geeft en zijn emoties toont.

Hoe gaan we te werk?

Deel 1: Emoties tonen

Je gaat met je rug liggen op het massagebed. Tijdens een babbel komen de eerste emoties al naar boven, wij gaan deze niet uit de weg en gaan hier dieper op in gaan. We leren onze emoties uit te drukken door te huilen, lachen, giechelen, fluisteren, zingen, roepen, … Ik weet nu vanwaar deze emoties komen en verplaats je met je buik op het massagebed.

Ik ga nu mijn handen plaatsen op je rug (startpositie), van hieruit ga ik je chackra’s zuiveren. Bij een man is de aarding het belangrijkste. Dat hij terug stevig in zijn schoenen staat, geen angsten heeft en goed kan slapen. Door aan de eerste chakra (basis chakra) extra aandacht te geven stimuleren wij de aarding en gronding terug. Na de zuivering ga ik positieve energie geven om zo je te beschermen tegen emoties van jezelf en van anderen. Tijdens deze sessie kan het zijn dat ik beelden door krijg van je gidsen. Ik vraag of je hiervan op de hoogte gesteld wilt worden of niet.

Je krijgt nu een glas plat water te drinken, deze zet het transport in je lichaam in gang om de afvalstoffen die ik heb verwijderd met mijn energie te vervoeren. Dit moet je ook de komende 36 uur doen zodat deze afvalstoffen je lichaam echt kunnen verlaten.

Deel 2: Knuffelen

Ik vraag je hoe jij graag aangeraakt wil worden of ik kan zelf ook voorstellen doen. Tijdens een knuffelsessie ga ik op zoek naar posities die we beiden aangenaam en comfortabel vinden.

Wil je volgende keer alleen een knuffelsessie, dan kunnen we dit bespreken tijdens je eerste sessie. We kennen elkaar dan al beter en weten welke aanrakingen je aangenaam vindt. Het wordt dan ook gemakkelijker om samen de ideale knuffelsessie uit te bouwen. We kunnen hetzelfde doen als de vorige keer, of nieuwe dingen uitproberen, zoals jij wenst. Is er voor jou een houding oncomfortabel dan houden wij hier rekening mee. Het doel blijft om zoveel mogelijk te ontspannen en te genieten.

Afspraken

Ik ken een strikte code ten aanzien van vertrouwelijkheid en privacy, daarom zal ik:

Prijs

€ 40,00 per sessie

In mijn praktijk is het mogelijk te betalen met:
– Cash
– QR-Code (digitaal betalen met de smartphone)

Lees ook zeker onze Algemene Betalingsvoorwaarden.

Het bezoeken van deze website, of het ontvangen van een consult is geen vervanging van een consultatie van de huisarts.
Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!
Lees ook zeker de Disclaimer van Hansje.